Team

Jens R. Schrøder
CEO, direktør

Mail: jsc@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 21767097

Jens er stifter, direktør og medejer af Biomass.dk. Han har over 25 års erfaring med genanvendelse af biprodukter fra både fødevarer- og farmaceutiske industri. Jens taler flydende engelsk og dansk og er god til tysk.

Uffe Juul Jensen
Projektleder

Mail: ujj@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 93639969

Uffe er projektleder hos Biomass.dk. Han har mere end 25 års erfaring med håndtering og logistik på biprodukter og biomasse til biogas og fodder – især med fokus på håndtering af animalske biprodukter og EU-forordningen om Animalske Bi Produkter. Uffe taler flydende engelsk, tysk og dansk

Thomas Byriel
Projektleder

Mail: tb@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 40852776

Thomas er projektleder hos Biomass.dk. Han har mere end 20 års erfaring med at håndtere organisk gødning inden for landbrugsindustrien, og han sørger for en optimal og upåklagelig og sikker håndtering af transporter, transportdokumenter, notificeringer, lagerhåndtering og logistik. Thomas taler flydende dansk, er god til engelsk og behersker tysk.

Kasper Aavad
Commodity Trader (Msc. Int Trade)

Mail: kaa@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 24251808

Kasper har mere end 10 års erfaring som international trader med fokus på korn eksport/import og shipping. Kasper er flydende i Dansk, Engelsk og Tysk.

Michael Christensen
Projektleder

Mail: mc@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 54342373

Michael er projektleder i Biomass.dk og har mere end 10 års erfaring i logistik, transport og handel med biprodukter. Michael er flydende i Dansk og Engelsk

Rasmus Bang
CFO. Økonomi-, kvalitets, IT- og administrationschef

Mail: rb@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 24251808

Rasmus er vores CFO og har en Executive MBA. Rasmus har over ti års erfaring med økonomistyring og it-administration på ledelsesniveau. Rasmus taler flydende engelsk og dansk og er god til tysk.

Else Isbak
Regnskabsansvarlig

Mail: eI@biomass.dk
Mobil/Whatsapp: +45 30650401

Else er bogholder og ansvarlig for alle ind- og udgående fakturaer.